Зарегистрирован: Сб мар 31, 2012 9:58 am Сообщения: 32223 Откуда: Interworld Пол:
Элементарная Сила:
Все ещё хорошо
Для людей без ютуба...эээм...хммм
Цитата:
The secret side of me, I never let you see I keep it caged, but I can't control it So stay away from me, the beast is ugly I feel the rage, and I just can't hold it It's scratching on the walls (In the closet, in the halls) It comes awake, and I can't control it Hiding under the bed (In my body, in my head) Why won't somebody come and save me from this? Make it end
I feel it deep within, it's just beneath the skin I must confess that I feel like a monster I hate what I've become, the nightmare's just begun I must confess that I feel like a monster
Меня расстраивает, что у этого фильма нет нормально залитого ОСТа на Ютубе Терпимо, но можно лучше
Нетфликс официально заявили, что выпустят этот трек чтоб он мог официально мог получать отдельные награды Если его номинируют на Оскар, то будет офигенно Это кстати не за гранью невозможного, некоторые члены Академии точно оценили фильм
Сейчас этот форум просматривают: garfellow, Google [Bot] и гости: 17